Happy Khmer New Year Celebration 2024 -Year of the Dragon. “Wishing you and your family much happiness, prosperity and success!”

យេីងរួបរួមចាំ សាមគ្គីរឹងមាំ ផ្សាំភ្ជាប់និស្ស័យ
The University of Cambodia would like to announce that the new term will start on 20th March 2017
Highlight of Toastmasters public speaking competition Wednesday, January 25, 2017
វគ្គអប់រំតាមរបៀបអន្តរសកម្មស្តីពី «សិទិ្ធរបស់បុគ្គលដែលត្រូវបានចោទប្រកាន់តាមបទបញ្ញាតិ្តនៃក្រមនីតិវិធីព្រហ្មទណ្ឌនៃព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា» ថ្ងៃទី ០៦ ខែកុម្ភៈ ឆ្នាំ២០១៧
ចំណាប់អារម្មណ៍របស់និស្សិតអន្តរជាតិដែលកំពុងសិក្សានៅសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា បន្ទាប់ពីពួកគាត់ទទួលសញ្ញបត្រថ្នាក់ឆ្នាំសិក្សាមូលដ្ឋាន លើកទី ២០ នៃសាកលវិទ្យាល័យកម្ពុជា ថ្ងៃទី ២៦ ខែ មករា ឆ្នាំ ២០១៧ ។
The University of Cambodia Warmly Welcomes H.E. Christopher B. Montero , Ambassador Extraordinary and Plenipotentiary of the Republic of the Philippines to Cambodia, for his Distinguished Public Lecture on “the 50th ASEAN Anniversary” 9 January 2017